الله بخش نظرپور در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این که توسعه شبکه آبرسانی همگام با توسعه شهر انجام می پذیرد، گفت: از این 20 کیلومتر 17 هزار و 500 متر لوله پلی اتیلن، هزار متر جی آر پی و هزار و 500 متر لوله فلزی کار شده است.
وی گفت: تعویض شبکه ها فرسوده بر اساس اولویت فرسودگی و بودجه ای که در اختیارمان قرار داد، صورت می گیرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب با اشاره به این که به شکل دوره ای چکاب شبکه آب رسانی کلانشهر شیراز برای کنترل فرسودگی انجام می شود، عنوان کرد: بر اساس تاریخ، قدمت لوله ها و فراوانی حوادث در یک منطقه کنترل انجام می شود و اگر مشخص شود که علت فرسودگی است، اقدام به تعویض انجام می شود.
نظرپور افزود: فرسودگی شبکه معمولا در جاهایی دیده می شود که جنس لوله ها از فلز است و در مواردی که از پلی اتیلن یا جی آر پی استفاده شود، چنین چیزی دیده نمی شود.
وی تاکید کرد: لوله های فلزی عمر مفیدی دارند و وقتی فرسودگی به مرحله ای برسد که منجر به هدر رفت آب شود، تعویض انجام می شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب ادامه داد: ما در مواردی که در منطقه ای شرایط خاصی وجود داشته باشد که مجبور شویم از رو و نه از زیر زمین، شبکه آبرسانی را کار کنیم، به این علت که جی آر پی امکان دارد در اثر ضربه بشکند یا پلی اتیلن در فضای باز ممکن است سوراخ شود، از فلزهای گالوانیزه سفید استفاده می کنیم.
نظرپورهمچنین گفت: علاوه بر روکار کردن، در نقاطی که ابتدای پمپاژ آب قرار دارد و فشار آب بالاست، چون جی آر پی و پلی اتیلن ظرفیت تحمل فشار را ندارند، از فلز استفاده می شود.
نظر شما